O meni - Mina Radosavljević
122
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-122,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

O meni

Psihoterapeut sam pod supervizijom O.L.I. metoda, integrativnog psihodinamskog pristupa. Težim ka ostvarenju poverljivog odnosa i konstuktivne atmosfere za rad pogodne za unapređenje autentične ličnosti klijenta.

Biografija

Zovem se Mina Radosavljević. Studije psihologije sam završila 2017. godine na Odseku za psihologiju na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu. Master studije sam upisala 2018. godine, takođe na Odseku za psihologiju na istom fakultetu u Novom Sadu.

Zbog velike ljubavi prema psihologiji i psihoterapiji, upisala sam O.L.I. psihoterapijsku edukaciju, psihodinamskog integrativnog pristupa, što je ujedno i moj osnovni sistem rada. Edukacija je u organizaciji Centra za integrativnu psihodinamsku psihoterapiju, savetovanje i koučing. Moj trenutni edukacijski nivo je psihološki savetnik u edukaciji, a moj rad je pod supervizijom.

Aktivnosti

Od 2018. godine sam počela sa aktivnim bavljenjem psihoterapijskim radom, što mi je omogućilo da svoju dugogodišnju ljubav prema psihoterapiji ostvarim i realizujem na adekvatan način.

Volontirala sam 2017. godine u nevladinoj organizaciji “Centar za ratnu traumu” na poziciji asistenta.

Učestvovala sam na Šestom kongresu psihoterapeuta Srbije “Psihoterapija i društvo” 2016. godine u organizaciji Saveza društva psihoterapeuta Srbije.

Učestvovala sam na TraNSferovom podskupu u okviru naučno-stručnog skupa Savremeni trendovi u psihologiji 2015.  godine sa temom “Efekti pola i narcizma na sklonost ka kratkotrajnim/dugotrajnim intimnim vezama”.

Završila sam trening vršnjačkog savetodavnog rada 2010. godine, a godinu dana kasnije obuku za vršnjačke medijatore u zajednici.

Sistem rada

Moja misija se ogleda u pružanju profesionalne psihološke pomoći u prevazilaženju životnih problema i poteškoća. U radu preferiram individualni integrativni psihodinamski pristup. Težim ka ostvarenju kvalitetnog poverljivog odnosa i dobre radne atmosfere. Kroz radni savez težim da zajedno sa klijentom ostvarim psihoterapijski cilj, usmeren ka razvoju nekog od aspekata ličnosti klijenta.

Poštovanje radne etike kao i poverljivost podataka su mi važni aspekti rada. Zbog toga sam uspešna u kreiranju atmosfere u kojoj zajedno sa kljentom, u jednom sigurnom okruženju punom podrške i razumevanja, radim na rešavanju nekog problema.

Call Now Button