Usluge - Mina Radosavljević
280
page-template-default,page,page-id-280,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Usluge i cenovnik

Individualna psihoterapija

Individualna psihoterapija podrazumeva dolazak na unapred zakazane sesije u trajanju od 50 minuta. Seanse se održavaju u prijatno uređenom prostoru na Vračaru. U pitanju je rad jedan na jedan, gde postoji mogućnost rada preko Skype-a. Tokom rada težimo da ostvarimo psihoterapijske ciljeve koji su uvek usmereni na razvoj ličnosti i unapređenje nekog životnog aspekta.

Partnerska psihoterapija

Partnerska psihoterapija podrazumeva rad sa parovima, bilo da su u bračnoj ili vanbračnoj vezi. Namenjeno je parovima koji žele da unaprede svoju komunikaciju, kada imaju neki problem u svom odnosu ili u odnosu sa “trećim licem”. U neosuđilačkoj atmosferi, bez “biranja strana” radimo na razrešenju problema i unapređenju odnosa. Savetovanje za parove traje 90 minuta , po dogovoru i duže.

Grupna psihoterapija

Grupna psihoterapija se razlikuje od individualnog po tome što ima više učesnika i najčešće jednog voditelja grupe. U okviru grupnog psihoterapijskog rada poštujemo nekoliko pravila. Jedno od njih je poverljivost podataka, te o sadržaju izrečenom na grupi ne diskutujemo van grupe. Grupni rad obezbeđuje da se novostečeni mehanizmi i obrasci ponašanja mogu odmah primeniti u odnosima unutar grupe. Tom prilikom se mogu dobiti značajne povratne informacije, podrška, različita znanja i iskustva.

Cene usluga

Cene po sesiji možete saznati slanjem poruke na email ili pozivom.

Call Now Button